Erhverv

Find O Jensen Industri. Producerer automationsløsninger til industrien og kan levere alt fra en enkel el tavle til komplette maskininstallationer.

Find O Jensen Industri. er en samarbejdspartner med innovative og fleksible løsninger, med stor fokus på brugervenlighed.

Vi er ikke afhængige af bestemte leverandører og kan derfor altid tilbyde den bedste løsning.

Vi arbejder altid efter Jeres ønsker og behov, samt tager aktivt del i beslutningsprocessen. Små eller store opgaver vi løser det hele. Vi kan løfte hele projekter, eller del-opgaver i samarbejde med Jeres egne ressourcer.


Fra idé til idriftsættelse


Projektering og systemudvikling

Udarbejdelse af systemkrav

Programmering

Test og aflevering hos slutkunde

Uddannelse af operatører

Teknisk assistance / online support


Ejendomsservice

Hos Find O Jensen Industri. køre vi ejendomsservice inden for el-installationer. Dette kan være:

Institutioner

Skoler

Forsamlingshuse

Udlejnings ejendomme


Ejendomsservice dækker over begreber som:

Vedligehold af el-installationer

Alt i nye installationer (Alm., tele og data)

Gennemgang af eksisterende installationer (service check)


Service aftaler:

Lovpligtige eftersyn

Vedligehold

Ventilationsanlæg


Video overvågning

Ønsker du video overvågning af din ejendom kan vi hjælpe dig med valg af udstyr, montering, opsætning samt vedligeholdelse.


Find O Jensen Industri. Kan levere alle typer af overvågning lige fra små systemer med 1-4 kameraer til mellemstore og store systemer med over 100 kameraer.


Tavler

Find O Jensen Industri. udfører produktion af styretavler til maskiner og procesanlæg. Vi har åre lang erfaring, og kan håndtere alle størrelser, lige fra små relæstyringer til større tavler med plc styring.


Et typisk produktionsforløb vil være, at vi konstruerer el diagrammer ud fra et mekanisk oplæg. Herefter startes montagen af tavlen, og til sidst test og idriftsættelse af tavlen. Find O. Jensens Eftf. sørger for den komplette elektriske løsning med dokumentation til kunden. Når kunden overtager styretavlen er den køreklar.


Vi ligger vægt på at levere til den aftalte tid. Vores team arbejder tæt sammen på alle projekter, hvilket styrker et dynamisk projektforløb. Dette bevirker at kundens ønsker, kan indarbejdes sent i produktionsfasen, uden at det påvirker den aftalte leveringstid.


Energi Optimering

Find det skjulte forbrug


Der kan være mange penge at spare, ved at optimere de elektriske installationer. De første ting man ville kigge på ville være:


Belysning

Bygningsinstallationer

Ventilationsanlæg

Køleanlæg

Varmeinstallationer

Kompressorer

Brugsgenstande der kan slukkes / dæmpes, når disse ikke bruges


Energioptimering dækker over mange ting. Det er alt fra udskiftning af lyskilder, natsænkning på ventilation / varme og lys, til at skifte den gamle motor ud med en nyere og mere effektiv.

Tele og data

Find O Jensen Industri. tilbyder installation af netværksløsninger til både privat- såvel som erhvervs kunden.


Vi varetager den fysiske installation:


Kabling (kobber / lysleder)

Opsætning af racks, switches, hubs, routere etc

Test af installation med dokumentation til kunden


Ønskes den komplette løsning med server og / eller pc’er er vi også klar til dette. Efter endt installation får kunden overdraget installationen inkl. tilhørende dokumentation.


PLC

Hos Find O Jensen Industri. beskæftiger vi os med styringer af enhver art.


Vi producerer software til en bred vifte af virksomheder og mange forskellige brancher. Vores erfaring spænder vidt, fra små micro plc’er, til større plc systemer koblet på netværk. Vi ved, at en god forståelse for opgaven - "hvordan maskinen eller anlægget skal virke" - er afgørende for bl.a. let og effektiv idriftsættelse.


Vi har oparbejdet en stor erfaring indenfor alle anerkendte plc systemer. Derudover er leverandørkurser og efteruddannelse af alle ansatte i vores virksomhed, en naturlig del af Find O. Jensens Eftf. hverdag. Dette betyder at vi altid er opdateret og løbende vurderer nye fremgangsmåder for dermed at kunne tilbyde vore kunder den optimale løsning.